Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


BARCHETTA (Bimbi receptje)

2009.08.08

Kiszedem a cukkini/padlizsán belsejét, mindent besózok, padlit később kifacsarom. És a belsejét sok más zöldséggel (ami épp van itthon, répa, spárga, fehérrépa, hagyma, pari) olajon/vajon megpárolni, paradicsomot/levet is bele, búza/kukoricadara, bazsalikom, gyömbér. Ezt visszatöltöm a héjakba, tetejére paradicsomszeleteket teszek és megsütöm tepsiben. Alá kis olajos vizet teszek, h jól megpuhuljon, a padlizsánt néha meglocsolom a lével. Persze lehet(ne) rá sajtot is tenni.....és még szoktam fokhagymát az aljába, de ezt is el lehet hagyni.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.