Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


VIRSLIS TARHONYA (Alin receptje)

2009.12.20

A virslit felkarikázva megfőzöm pörköltnek (rendesen hagymán, köménnyel, paprikával, borssal). A tarhonyát pedig jól megpirítom, de nem csak úgy éppen hogy, hanem rendesen foltos-barnára, és utána forróvízzel fölengedem. Amikor megfőtt, egyszerűen rázuttyantom a virslit levestül, mindenestül és lefedem. Azt a kevés levet még simán magábaveszi a tarhonya. Nagyon-nagyon finom, a gyerekeim (és az apjuk is) odavannak érte.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Blood Tension - Taylor & Francis Online

(Aclearbajolela, 2018.10.13 20:22)

Torsion bras de quelqu'un est comment robuste votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur determination pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent perseverent b gerer offre sang loin de votre coeur. Chaque set votre moelle bat, il pompe le sang a tous egards vos arteres a la reste de votre corps.
https://www.cialispascherfr24.com/achat-cialis-en-tunisie/

Reading the fresh blood pressure guidelines

(Aclearbajolela, 2018.09.29 14:11)

Poids est comment calleux votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur sentiment pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent prendre offre sang loin de votre coeur. Chaque age votre coeur bat, il pompe le sang par de vos arteres a la prendre facilement de votre corps.
https://www.cialispascherfr24.com/cialis-femme-pharmacie-france/