Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


VINETTA - PADLIZSÁNKRÉM (Katyica receptje)

2009.08.07

A gáz tetején egy vaslapon megsütögetem a padlizsánt, (közben forgatom), kihűlés után összevágom apróra (a robot késével) egy kisebb fej hagymát reszelek bele (3-4 padlizsánhoz), de van aki fokhagymát tesz bele, majd egy könnyű majonézt készítek amit fűszerezek sóval, borssal igény szerint, esetleg pici citromlé, összekavar és kész is! (Én néha teszek bele egy kis tejfölt, vagy joghurtot is, hmmm, úgy is fini!)


Van aki csak olajjal készíti majonéz helyett, akkor a padlizsánt folyamatosan kevergetve lassan adagolod az olajat, a fűszereket ugyanúgy teszed hozzá, de szerintem majonézzel sokkal finibb. Friss kenyérkével tálalom, legnagyobb kedvencünk! Jó étvágyat! 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.